...

trött bebis som vill va hos mamma hela tiden. gode slut i kropp och själ. mamma behöver vila. enormt.

roadtrip..

har varit på Ikea och är nu påväg hem. är trött och ska försöka sova. så fruktansvärt skönt att få va borta ett tag. både nu och i lördags till Skellefteå. önskar bara mn kunde få bo borta också.

familjeäventyr..



påväg till Skellefteå med min fina familj.

mindmap

jag har skrivit en lista på allt janne har gjort mot mig sedan vi träffades. iaf nästan allt. skrev tills det kändes som jag skulle tappa andan av ångest. det var jobbigt. otroligt. men det behövdes verkligen. allt har varit så rörigt i huvudet och jag behöver räta ut tankarna. göra en lista på allt så jag kan gå tillbaka sen och se vad det är jag behöver fixa.

och jag hoppas han tar åt sig.

nu är jag själsligt äckligt trött och vill ligga på en paradis ös strand och fånga solstrålar. det skulle hela.

blä..

jag behöver ha kul. va länge sen jag hade riktigt jävla kul. vardan suger.

oroligt barn..

vaknade klockan halv 07.30 idag, bebis har sovit småsnuttar två gånger och en längre sväng på en timma. nu somnade han på mig i bärselen och klockan är 14.08. han har sovit kanske två timmar totalt, om ens det. snacka om oroligt barn. känns så hemskt och orättvist. min lilla älskling :/

så fort jag lägger ner honom så vaknar han och blir otröstbar så han ska få hänga på mig nu i några timmar i bärselen, även om det känns som min rygg ska brytas på mitten. sen ikväll ska jag pyssla om honom. mormorn kommer också så det känns skönt att jag får lite avlastning.

 
 

det ordnar sig nog tillslut..

janne går i sömnen.

note to self : janne går i sömnen. mumlar, tror fönstret är dörren. ska kliva över elementem. snubblar lch faler mot mig och theo. supermamman slår bort janne på nått sjukt sätt och janne flyger. "vad fan gör du" skriker jag, tar tag i han och sliter ut han ur sovrummet. "sov på soffan". vilka fantastiska krafter man får som mamma.

..

sitter utomhus på trappen vid entren och väntat på dennis. ska med mamma och fara på reprisen i öjebyn för att se om dom har några furustolar. hade tänkt köpa olika och måla om i härliga pastellfärger. kommer nog bli superfint :) behövs verkligen "här och nu" övningar.

en hel natts sömn, tack..

bebis vaknade vid ett och hade kissat på sig. han vill sen äta efter blöjbyte och jag har fortfarande inte fått han att somna om. är så trött själv och skulle verkligen behöva sova. försöker slappna av men tankarna slutar inte snurra.


jag måste komma ihåg att jag varit den enda från dag ett. att allt som hänt har hänt förut. att hans ord till mig är sanna. men när man blivit sviken så många gånger förut så blir.det så svårt att höra och ta in fina ord. alltid garden uppe..

vad less man blir

jag är bra.



och så sitter jag här som så många hundratals gånger förut. det känns okej. mittemellan. trist att inte kunna klara mig själv men samtidigt tacksam över aatt jag har någonstans att vända mig när det blir jobbigt. som det är nu så är jag tacksam. jag får förståelse, stöd, uppmuntrande ord som gör att veckorna inte känns så hemskt usla. utan bara lite uselt..

idag fyller jag år och jag är glad att jag fortfarande känner pirret som man kände när man var liten. jag gillar när jag får uppskattning. när dom jag älskar säger och visar att dom älskar mig. just nu behöver jag mycket sånt så det är ju inte mer än lägligt.
jag längtar tills min fina familj kommer och hälsar på.


nu ska jag fortsätta lyssna och njuta av min musik. får passa på de få stunderna jag har ensamtid. man blir så gossig i kroppen av bra musik man gillar så det hjälper måendet.

Nov. 12, 2012



grattis till mig :) 23 år gammal idag.
igår funderade jag lite snabbt på vad jag åstadkommit tillochmed nu. första blev jag ledsen och självkritisk, men det är nog för jag är van det. sen så insåg jag att jag är gode jävla bra.

har verkligen varit nere på botten men tagit mig upp och vunnit kampen.
har varit nykter i 4,5 år.
skaffat två yrkesutbildningar.
kämpat mig igenom gymnasiekurser och har bara 900 poäng till min "student".
har gjort och fött fram min fantastiska son som jag älskar så fruktansvärt mycket.

med tanke på vart jag var för 5 år sen är det ett under att jag ens lever idag. så jag är minst sagt stolt över mig själv.

fina lilla du..

mitt lilla charmtroll !!!

ensam i mörkret

nej bebis vill inte sova.. 05:54. så tråkigt att vara vaken själv bara. önskar man fick sällskap när theo vill upp så tidigt.


några koppar kaffe så blir det kanske bättre.

mörk är natten innan gryningen..

bara för att man "ska" och "borde" enligt andra så måste man inte.
glöm aldrig det. aldrig någonsin.





Letar efter dig
Har du tappat bort dig själv igen?
Kom det är ok
Bara du kommer tillbaka någon gång igen

Och håller om mig
Så som du brukade göra
Säg att det är ok
Så att vi kan göra om allting igen

Men brutna ben gör ont
Och djupa sår de läker sakta
Så du är på din vakt
Håller dig borta akta, akta

Allt är som det skall vara
Men just nu vill jag hellre inte
Vara en del av
Spegelbilder mig jagar
Och allting går itu
Innan man hunnit vänja tanken

Samla mod igen
Mörk är natten innan gryningen
Mörk är natten innan gryningen

ljusnar..

familjelivet har börjat lugna dig och det känns bättre ju längre det går. är så glad vi äntligen kan prata Med varandra och inte Åt..

hoppas bara det fortsätter i rätta riktningen. är så rädd det ska vända. fast jag är fortfarande redo för en smäll.

..

sitter på bussen påväg hem. har varit med theo hos mamma på salongen och hälsat på. matte klara och marre var också där. riktigt trevligt.

snacka om att vara trött och sliten mamma nu. bebis ville inte somna först 12 inatt. han vägrade sova själv utan var tvungen att somna i min famn gungandes i fotöljen. så jag är sliten idag minst sagt.. ska bli skönt nu att få komma hem och få hjälp av pappan. får inte glömma att vila. livsviktigt.

på måndag fyller jag 23. det känns på nått sätt. vilket vet jag inte.

..

att avreagera sig gör mycket. att få psyka ut en snabbis för att få ut all nedtrykta ångest, det var nog min lösning igår.
gick runt hela dagen och hade en sån äcklig ångest , äckligare än på många år. och så fick jag avreagera mig och det kändes såååå skönt. känslan efter var så fridfull (förutom att jag kände mig lite dum) och jag blev så avslappnad i huvudet.
dock skulle jag behöva få avreagera mig oftare. jag fyller på lagret med ångesten så snabbt.


idag har jag efterkontroll och jag hoppas allt är som det ska vara. tror ju det men samtidigt tänker jag alltid det värsta. det är jag duktig på. jag behöver att någon säger åt mig att det är lungt, det ser ut som det ska.
kan jag behöva att någon gör med allt annat också.


och nu är jag arg. skit också.

ska väll göra mig klar så jag kommer på andra tankar. se lite hem till midgård också.

äh

mörker

det är så obehagligt att vakna och fortfarande känna den där äckliga ångestklumpen i magen. vanligtvis brukar det ta någon minut innan den dyker upp igen. men nu var den där lika vidrig som när jag somnade av utmattning. efter många om och men stängde mitt huvud av. trodde jag fick en paus från smärtan men tydligen har den hållt i sig.
det förklara iofs varför jag har en sån hemsk huvudvärk.
 
det är så hemskt när man mår så dåligt och man har en sådan fantastisk son att ta hand om. jag känner mig så dåligt som mår som jag gör runt omkring honom. men samtidigt är det ju inte mitt fel att jag känner som jag gör. jag har ju blivit sårad tusen gånger om.
 
min son är 2 månader, utvecklas för varje dag och jag får riktigt fokusera min energi till att vara med i svängarna. jag kommer inte ens ihåg när han log första gången. ilskan och bitterheten i min kropp över att det är som det är, den är så energikrävande.
 
mina ord snurrar ihop sig och det känns som jagi nte hittar rätt på något. allt blir en stor svamlig klump.
kanske för det är så jag känner mig?
 
 
 
 
jo. jag har inte fått ett brev av gamlingen ännu men dock en muta som hängde på dörren. nu försöker han köpa oss också. som har alltid gör...
 
 
 

..

och så en lögn till...

grund..

och så står jag här i vad som känns livets mitt och funderar på vart allt är påväg.
vilken riktning har mitt liv? och vilken riktning är det jag egentligen vill att det ska gå?
för som det ser ut nu är jag inte tillfredsställd alls på många punkter.

Jag har min älskade familj äntligen men det känns så trasigt. bära eller brista, fäkta eller fly. jag är less att hålla i för livet, kämpa det där lilla extra som man egentligen inte har kraften till. ovanför vattenytan men fasen inte många centimeter. när får jag känna botten med tårna?

jag vill slappna av snart. känna lugnet. surfa på vågorna. flyta med. skratta och verkligen få känna den varma Glädjen strömma genom min kropp. sådär när det pirrar så härligt i magen och kittlar i fingrarna. "mer, livet. MER. HÖGRE, FORTARE" att aldrig få känna sig mätt på upplevelser, känslor, kunskap, skratt. jag längtar, saknar och suktar. JAG VILL.

nu när jag sitter här och funderar på vart det är jag står och jämför vart det är jag vill så blir jag mörkrädd. det känns som mörkret slukar mig. det är så långt ifrån. och när jag tänker på hur jag ska ta mig dit så växer ångestklumpen i magen. jag inser att det kommer dröja mer än vad jag vill och kanske klarar av.
 
'
 
här och nu säger dom
men med dessa känslor och tankar i min kropp är det svårt att inte
känna då
glömma nu
och desperat längta efter sen...

fix

 
 
en lång och stor dag.
umgåtts, myst med familjen och fått ett samtal om något jag väntat på att få höra. det behövdes, verkligen.

jag är rädd för mina känslor. för vad jag kommer känna över vad som står i brevet.
är jag stark nog? kommer jag fixa det?
time to grow up och ta de tuffa men nödvändiga besluten för min sons bästa. och för mitt eget bästa.

nu vill jag vila..

 
 
lights will guide me home.
who will fix me?

en bra dag äntligen...

idag var jag på familjens hus med bebis. var trevligare än sist och det var så skönt att få komma ut och träffa människor! efter det for vi hem och mamma kom för att hämta theo. jag och janne hade nämligen barnvakt och egentid i över fyra timmar idag. sweet! vi mös, såg film, baka cupcakes och fick äntligen duscha!!!! yes !! så nu sitter vi framför tvn hela familjen och tar det lungt. snart vaknar bebis och villa äta och leka :)

..

när är sista chansen?
ikväll gjorde det så ont så det knappt gjorde ont. känner mig stum. jag orkar inte mycket mer snart. less. så förbannat less.

jag förkänar inte det här!
RSS 2.0